Duurzame oplossingen
Korte communicatielijnen
Rechtstreeks zakendoen

Uw toegang of doorgang voorzien van een elektrische deurdranger met sensor

Een automatische deurdranger met sensor is een perfecte oplossing wanneer u de entree van bijvoorbeeld een flatgebouw of bedrijfspand extra toegankelijk wilt maken. Een automatische deurdranger zorgt voor een barrièrevrije doorgang, wat vooral belangrijk is voor mensen die niet goed ter been zijn. Ze zijn daarom ook vaak in bijvoorbeeld flatgebouwen voor ouderen en in ziekenhuizen te vinden, maar ze zijn onder andere ook geschikt voor winkels.

ProN3 uit Hollandsche Rading, dicht bij Utrecht, levert graag uw automatische elektrische deurdranger met sensor in de Randstad en daarbuiten. Deze toegangsoplossing is snel en gemakkelijk toepasbaar op bestaande deuren, in praktisch iedere situatie. Onze automatische deurdranger is een zeer energiezuinige en duurzame oplossing. Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Automatische elektrische deurdranger met sensor in Utrecht of elders in de Randstad

ProN3 uit regio Utrecht is de specialist in automatische toegangsoplossingen in de Randstad, bijvoorbeeld voor een automatische elektrische deurdranger met sensor en alle opties die daarbij mogelijk zijn. Wij kunnen bestaande deuren voorzien van een automatische deurdranger die met een drukknop, pasje of sensor geopend wordt. Meestal is men echter op zoek naar een oplossing die het helemaal automatisch en handenvrij openen van een deur mogelijk maakt: volledig automatische deuren. Wij bieden diverse opties aan waarbij de deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en gesloten blijft wanneer het nodig is, bijvoorbeeld na een bepaald tijdstip. Tevens verzorgen wij naar wens vakkundige WMO-aanpassingen voor u, zodat cliënten veilig en zorgeloos kunnen blijven genieten van hun bewegingsvrijheid. Voor extra veiligheid in de vorm van brandwerende schuifdeuren zit u bij ons eveneens goed.

Stel uw vraag over onze deurdrangers aan een van onze vakmensen

Het plaatsen van een automatische elektrische deurdranger met sensor in uw bedrijfspand in de Randstad moet goed voorbereid worden door onze monteurs uit regio Utrecht. Daarom komen wij graag bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van automatische schuifdeuren en draaideuren. We bekijken dan samen de situatie en voorzien u van advies, waarna u desgewenst een offerte voor een automatische elektrische deurdranger met sensor voor uw pand in Utrecht of elders in de Randstad van ons ontvangt. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak belt u naar 085-2222666 of stuurt u een e-mail naar info@pron3.nl. Ons team uit Hollandsche Rading helpt u graag verder en vertelt u tevens meer over de andere mogelijkheden, bijvoorbeeld een schuifdeurautomaat voor uw entree.

Contact