Werken bij ProN3.

Een jonge lerende club waar waarde wordt gecreëerd en toegevoegd door te blijven werken aan de “Geruisloze (SAMEN) Werking”. Op alle fronten houden we onszelf, partners, leveranciers, producten, gewoontes, doelstellingen, processen en middelen en ja, ook onze klanten, tegen het licht.

Met veel opgedane praktijklessen binnen traditionele organisaties zien wij meer in het samen denken, delen & doen, ook al vervallen we soms nog in onze oude gewoontes. De drang om het anders te willen doen, door capaciteiten, wil en inzet te benutten en door te delen om te kunnen vermenigvuldigen, maakt dat we met alles en iedereen het verschil willen maken.

Het bedenken, realiseren en behouden van oplossingen op het gebied van TOEGANKELIJKHEID, wat de reden is van ons bestaan, is de uitdaging waar we iedere dag gezamenlijk weer voor staan!

Op dit moment zoeken wij:

Allround monteurs en/of zelfstandige partners!

Coordinator Behoud door beheer (onze Manus!) INGEVULD

Operations Manager (onze manus van projecten) INGEVULD


Ons DNA

Alles en iedereen heet opeens duurzaam. Helaas is dit vaak echter een sluier over de werkelijkheid. Ook wij dragen natuurlijk graag ons steentje bij en houden onze duim op onze “duurzame” pols, maar het is een proces. Een denkwijze die we ons eigen moeten maken om op alle gebieden de juiste keuzes te kunnen maken en om onze dienstverlening mee uit te breiden.

Het in de spiegel willen en durven kijken maakt dat we ons steeds meer bewust worden van onze mogelijkheden en de kansen om te leren en te ontwikkelen niet meer laten liggen.

We willen het vooral hebben van onze menselijke DNA! Onze mensen realiseren namelijk de impact die nodig is voor de ruimte om samen te kunnen werken en bovenal om positief herinnerd te worden.

Elkaar beter leren kennen?

Het is leuk om elkaar beter te leren kennen! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Werken bij ProN3