Uw doorgang voorzien van een gecertificeerde brandwerende automatische schuifdeur

Een automatische schuifdeur is een ideale oplossing wanneer u uw doorgang brandwerend, optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. Automatisch open als het kan en dicht zodra het moet! ProN3 kan deze automatische brandwerende schuifdeuren leveren met diverse opties waarbij het een standaard brandwerende schuifdeur kan zijn, maar ook als een brandwerende schuifdeur met geïntegreerde vluchtwegdeur. Alle mogelijkheden in 1 gecertificeerde oplossing.

Geïnteresseerd in onze veilige oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


De specialist voor brandwerende oplossingen

ProN3 is de specialist voor automatische brandwerende oplossingen en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen snel en vakkundig bestaande situaties voorzien van een automatische schuifdeur die met een afstandsbediening, drukknop of pasje geopend worden. Wij kunnen ook diverse opties aanbieden waarbij de schuifdeur volledig automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht gaat bij brandmelding.

Heeft u een vraag over onze oplossingen? Neem direct contact op!

Automatische schuifdeur voor de meest uiteenlopende situaties

Automatische brandwerende schuifdeuren worden in de standaard uitvoering over het algemeen toegepast bij compartimentering binnen gebouwen en de vluchtweg uitvoering in al die situaties waar de brandwerendheid gegarandeerd moet worden in de vluchtroute en de twee functies dus gecombineerd moeten worden. Met de veelheid aan mogelijkheden qua uitvoering en aansturing is het bijna altijd mogelijk om aan uw wensen en eisen invulling te geven.

De automatische vluchtdeur die het altijd doet

Wij leveren diverse brandwerende automatische oplossingen die voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. Wat dacht u van een brandwerende automatische schuifdeur die dichtloopt bij brandmelding en transformeert in een handbediende draaideur met ingebouwde mechanische dranger en zo de vluchtweg garandeert? Wel zo veilig en gemakkelijk. En natuurlijk gecertificeerd.

Meer weten over onze automatische deuren? Neem contact met ons op

Automatische schuifdeuren zijn over het algemeen maatwerk en daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl! U zult zien dat wij veel voordelen bieden met onze kennis, kunde, kwaliteit en vakmanschap. Maar ook met ons netwerk van strategische partners. Maak er gebruik van en verzeker u van de juiste oplossing voor uw poort in uw situatie en ervaar onze persoonlijke aandacht.

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur!

Contact