Merkonafhankelijk onderhoud en service

ProN3 is gespecialiseerd in merkonafhankelijk onderhoud voor automatische deuren van onder andere Record, Assa-Abloy, Geze, Dorma en Kone. Daarnaast hebben wij alle expertise in huis voor onderhoud en de service aan draaipoorten, slagbomen, schuifpoorten en bollards van FAAC, Nice en overige merken.

Naast alle kennis en kunde hebben wij een zeer flexibele instelling en korte communicatielijnen. Wij bieden in de meeste gevallen ook nog eens een economisch aantrekkelijk alternatief. Zonder al te veel fratsen doen wij wat anderen u beloofden. Wij zorgen voor het behoud van uw investering.


Groen, groener, groenst

In alles wat wij doen staat duurzaamheid voorop. Wij gebruiken automaten die minstens 50% minder stroom verbruiken dan de gemiddelde huidige automaten op de markt. De oplossingen die wij bieden zorgen er ook nog voor dat uw energieverbruik verminderd zonder dat dit afbreuk doet aan de toegankelijkheid en klantvriendelijke doorgang.

Daarnaast gebruiken wij materialen die praktisch 100% recyclebaar zijn. Door o.a. de telefonisch helpdesk doen wij er, samen met onze klanten, alles aan om te voorkomen dat er onnodig gereden hoeft te worden door onze engineers. Dit is naast duurzaam ook nog eens kostenbesparend voor onze klanten. Het mes snijdt dus aan beide kanten en dat is wel zo goed voor het milieu en dus ook voor u!

Laten we kennismaken

ProN3 levert maatwerk. Wij maken voor u graag een compleet voorstel wat geheel aansluit op uw wensen en eisen, zonder onnodige verborgen kosten. Gewoon glashelder voor u.

Liever telefonisch contact? Bel dan met 085 - 2222 666.
Per e-mail zijn wij bereikbaar via onderhoud@pron3.nl.

Contact