Uw toegang of doorgang voorzien van een vluchtweg automatische schuifdeur

Een automatische vluchtweg schuifdeur is een perfecte oplossing wanneer u uw bedrijf optimaal toegankelijk, hygiënisch verantwoord en klantvriendelijk wilt maken met een gegarandeerde vluchtweg mogelijkheid. Barrière vrij en natuurlijk ook ter voorkoming van virusverspreiding! ProN3 levert de vluchtdeuren die zorgen voor gebruikersgemak in een normale situatie en altijd klaar zijn als vluchtweg zodra het nodig is.

Geïnteresseerd in onze duurzame vluchtwegoplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


De specialist voor vluchtdeuren

ProN3 is de specialist voor automatische vluchtwegschuifdeuren en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. In het dagelijkse gebruik geniet u zorgeloos van handenvrije toegankelijkheid en door tegen de schuifdeurvleugels en de zijlichten aan te lopen, zullen deze naar buiten klappen en zodoende een gegarandeerde vluchtweg bieden. Zonder een enkele extra handeling. Vooral in extreme panieksituaties ideaal omdat niemand ergens over hoeft na te denken om te kunnen vluchten. Wij kunnen hiervoor diverse opties aanbieden waarbij de automatische deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten.

Heeft u een vraag over onze energiezuinige vluchtdeur oplossingen? Neem direct contact op!

Automatische vluchtweg schuifdeur voor een winkel, ziekenhuis, auto showroom of elk ander “openbaar” gebouw

Automatische vluchtweg schuifdeuren worden over het algemeen veelvuldig toegepast bij winkels, autoshowroom, zorgcentra, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen om optimale hygiënische toegankelijkheid en vluchtweg te garanderen. Dat laatste is natuurlijk belangrijk in alle gevallen waar men het gemak van een automatische schuifdeur wil EN de garantie dat er altijd een vluchtweg is gegarandeerd. Met onze automatische vluchtweg deuren is dat allemaal zo geregeld en is alles mogelijk. Onze toegangscontrolesystemen kunnen er ook voor zorgen dat het bij u bekend is wie er binnen is gekomen en wie er weer uit gegaan is. Een standaard voorwaarde voor bijvoorbeeld bepaalde overheidsgebouwen, speciale afdelingen in ziekenhuizen maar tegenwoordig ook voor winkels, restaurants en evenementenlocaties die graag wil weten hoeveel gasten er binnen zijn om zodoende aan alle Covid-19 regels te kunnen voldoen.

De automatische vluchtwegschuifdeur die altijd doet wat hij moet doen , in elke omstandigheid

Wij leveren diverse automatische vluchtweg oplossingen die voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. Wat dacht u van een automatische deur in uw bedrijf met een kaartlezer en intercom die ervoor zorgt dat uw medewerkers eenvoudig binnen kunnen komen en gasten zich kunnen melden bij het kantoor? Wel zo veilig en gemakkelijk. Of een draadloos communicerende hand sanitizer die de deur open stuurt nadat de sanitizer is gebruikt? Wel zo hygiënisch. Natuurlijk is deze vluchtweg schuifdeur ook praktisch toepasbaar in alle situaties waar men regelmatig de volledige doorgangsbreedte wil gebruiken. Ideaal voor bijvoorbeeld autoshowrooms om snel en makkelijk een auto naar buiten of binnen te rijden. Een ware Kameleon onder de schuifdeuren! En we kunnen deze automatische vluchtweg schuifdeur heel snel in elke maat en elke kleur leveren.

Meer weten over onze vluchtdeuren? Neem contact met ons op

Vluchtdeuren zijn altijd maatwerk en daarom komen wij graag bij u langs om u te adviseren. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl! U zult zien dat wij heel veel voordelen bieden met onze kennis, kunde, kwaliteit en vakmanschap. Maar ook met ons netwerk van strategische partners. Maak er gebruik van en verzeker u van de juiste energiezuinige vluchtweg oplossing in uw specifieke situatie en ervaar onze persoonlijke aandacht.

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 2 uur!

Contact