Uw toegang of doorgang voorzien van de energiezuinigste automatische deuren

Een automatische deur is een goede oplossing wanneer u uw bedrijf optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. Barrière vrij en natuurlijk ter voorkoming van virusverspreiding! ProN3 kan deze automatische deuren leveren met diverse opties waarbij het geheel aan u is om te bepalen hoever u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken.

Geïnteresseerd in onze energiezuinige oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak een vrijblijvende afspraak op locatie met een van onze specialisten.


De specialisten voor een automatische deur

ProN3 is de specialist voor automatische deuren en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen eenvoudige automatische deuren leveren die met een drukknop of pasje geopend worden, maar meestal zoekt men toch naar oplossingen die het volledig automatisch en handenvrij openen van de automatische deur verzorgen. Wij kunnen hiervoor diverse opties aanbieden waarbij de automatische deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten.

Heeft u een vraag over onze oplossingen? Neem direct contact op!

Automatische deur voor een winkel, zorgcentrum, ziekenhuis of ander openbaar gebouw

Automatische deuren worden over het algemeen veelvuldig toegepast bij winkels, zorgcentra, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen om optimale, hygiënische toegankelijkheid te garanderen en in sommige gevallen te controleren. Dat laatste kan zijn omdat men ongenode gasten buiten de deur wil houden of omdat men graag wil weten wie aanwezig is. Met onze automatische deuren is dat allemaal zo geregeld. Wij kunnen er ook voor zorgen dat het bij u bekend is wie er binnen is gekomen en wie er weer uit gegaan is. Een standaard voorwaarde voor bijvoorbeeld bepaalde overheidsgebouwen, speciale afdelingen in ziekenhuizen maar tegenwoordig ook voor winkels, restaurants en evenementenlocaties die graag wil weten hoeveel gasten er binnen zijn om zodoende aan alle Covid-19 regels te kunnen voldoen.

De automatische deur die het altijd doet

Wij leveren diverse automatische deuren die voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. Wat dacht u van een automatische deur in uw bedrijf met een kaartlezer en intercom die ervoor zorgt dat uw medewerkers eenvoudig binnen kunnen komen en gasten zich kunnen melden bij het kantoor. Wel zo veilig en gemakkelijk. En we kunnen de automatische deur in elke maat en elke kleur leveren, heel snel en met ouderwets vakmanschap.

Meer weten over onze automatische deuren? Neem contact met ons op

Automatische deuren zijn vaak maatwerk en daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl! U zult zien dat wij veel voordelen bieden met onze kennis, kunde, kwaliteit en vakmanschap. Maar ook met ons netwerk van strategische partners. Maak er gebruik van en verzeker u van de juiste oplossing voor de automatische deur in uw situatie.

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 2 uur!

Contact