Uw toegang of doorgang voorzien van de ideale automatische schuifdeur

Een automatische schuifdeur is een perfecte oplossing wanneer u uw bedrijf optimaal toegankelijk, hygiënisch verantwoord en klantvriendelijk wilt maken. Barrière vrij en natuurlijk ter voorkoming van virusverspreiding! ProN3 kan deze automatische deuren leveren met diverse opties waarbij het geheel aan u is om te bepalen hoever u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken.

Geïnteresseerd in onze duurzame oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


De specialist voor een automatische schuifdeur

ProN3 is de specialist voor automatische schuifdeuren en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen eenvoudige automatische schuifdeuren leveren die met een drukknop of pasje geopend worden, maar meestal zoekt men toch naar oplossingen die het volledig automatisch, handenvrij openen van de automatische deur verzorgen. Wij kunnen hiervoor diverse opties aanbieden waarbij de automatische deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten.

Heeft u een vraag over onze energiezuinige oplossingen? Neem direct contact op!

Automatische schuifdeur voor een winkel, zorgcentrum, ziekenhuis of ander openbaar gebouw

Automatische schuifdeuren worden over het algemeen veelvuldig toegepast bij winkels, zorgcentra, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen om optimale, hygiënische toegankelijkheid te garanderen en in sommige gevallen te controleren. Dat laatste kan zijn omdat men ongenode gasten buiten de deur wil houden of omdat men graag wil weten wie aanwezig is. Met onze automatische deuren is dat allemaal zo geregeld en weinig is onmogelijk. Onze toegangscontrolesystemen kunnen er ook voor zorgen dat het bij u bekend is wie er binnen is gekomen en wie er weer uit gegaan is. Een standaard voorwaarde voor bijvoorbeeld bepaalde overheidsgebouwen, speciale afdelingen in ziekenhuizen maar tegenwoordig ook voor winkels, restaurants en evenementenlocaties die graag wil weten hoeveel gasten er binnen zijn om zodoende aan alle Covid-19 regels te kunnen voldoen.

De automatische schuifdeur die het altijd doet

Wij leveren diverse automatische schuifdeuren die voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. Wat dacht u van een automatische deur in uw bedrijf met een kaartlezer en intercom die ervoor zorgt dat uw medewerkers eenvoudig binnen kunnen komen en gasten zich kunnen melden bij het kantoor. Wel zo veilig en gemakkelijk. Of een draadloos communicerende hand sanitizer die de deur openstuurt nadat de sanitizer is gebruikt. Wel zo hygiënisch. En we kunnen de automatische schuifdeur in elke maat en elke kleur leveren, heel snel en met ouderwets vakmanschap.

Meer weten over onze automatische deuren? Neem contact met ons op

Automatische deuren zijn over het algemeen maatwerk en daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl! U zult zien dat wij veel voordelen bieden met onze kennis, kunde, kwaliteit en vakmanschap. Maar ook met ons netwerk van strategische partners. Maak er gebruik van en verzeker u van de juiste energiezuinige oplossing voor de automatische deur in uw situatie en ervaar onze persoonlijke aandacht.

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 2 uur!

Contact