Duurzame oplossingen
Korte communicatielijnen
Rechtstreeks zakendoen

Met onze poortautomatisering wordt uw entree voorzien van een gebruiksvriendelijke automatische poort

Een automatisch hek of poort is een ideale oplossing wanneer u uw entree optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. Dicht als het moet en open als het mag. ProN3 uit Hollandsche Rading, nabij Utrecht, kan deze automatische hekken en poorten leveren met diverse opties, waarbij het geheel aan u is om te bepalen hoe ver u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken. Poortautomatisering is snel en gemakkelijk toepasbaar in praktisch iedere situatie.

Uw specialist voor poortautomatisering

ProN3 uit regio Utrecht is dé specialist voor automatische toegangsoplossingen zoals automatische poorten en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen snel en vakkundig bestaande situaties voorzien van een hek of een automatische schuifpoort die met een detectielus, afstandsbediening of pasje geopend worden. Wij bieden ook diverse opties aan waarbij het hek of de poort automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten. Plan een afspraak in met een van onze adviseurs om de mogelijkheden voor poortautomatisering te bespreken. Natuurlijk leveren wij ook totaaloplossingen waarbij wij uw nieuwe maatwerkhek of poort, voorzien van automatische aandrijving, compleet leveren. We leveren altijd een totaalconcept voor zorgeloos gebruik.

Een automatische poort voor de meest uiteenlopende situaties

Automatische hekken en poorten worden over het algemeen veelvuldig toegepast bij bedrijventerreinen, opritten van gebouwen, parkeerplaatsen en openbare gebouwen om optimale ’gecontroleerde’ toegankelijkheid te garanderen. Met onze automatische hekaandrijving is weinig onmogelijk. Met de veelvoud aan mogelijkheden qua aansturing is het vrijwel altijd mogelijk om aan uw wensen en eisen invulling te geven.

De poortautomatisering die altijd doet wat hij moet doen

Wij leveren diverse automatische hekken, poorten en hekaandrijvingen die voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een automatisch hek met een afstandsbediening, kaartlezer of intercom, die ervoor zorgt dat u eenvoudig binnen kunt komen. Bezoekers kunnen zich melden bij de intercom. Dat is wel zo veilig en gemakkelijk.

Maatwerk met zorg geleverd

Poortautomatisering is over het algemeen maatwerk en daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren samen met u de huidige situatie en voorzien u geheel vrijblijvend van advies en een offerte. We bieden veel voordelen met onze kennis, kunde, kwaliteit en vakmanschap. Maar ook met ons netwerk van strategische partners. U kunt tevens bij ons bedrijf uit Hollandsche Rading terecht voor automatische deuren, zodat ook de toegang van uw gebouw goed geregeld is.

Stel uw vragen direct aan ons team

Bent u geïnteresseerd in onze automatische poortoplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om uw vragen over poortautomatisering te stellen. Verzeker uzelf van de juiste oplossing voor uw situatie en ervaar onze persoonlijke aandacht door een persoonlijke afspraak op locatie in te plannen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het contactformulier in, bel naar 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Contact