Wij zijn ProN3

Bijna 100 jaar kennis en kunde onder één dak gebundeld op het gebied van toegangsoplossingen en beveiliging. Dat is ProN3.

Omdat u bij ProN3 altijd rechtstreeks zaken doet met ondernemers, weet u altijd waar u aan toe bent en bent u verzekerd van bijzonder korte communicatielijnen. Bureaucratie kennen wij niet en dat is voor iedereen wel zo prettig. Ons motto: “doe het maar gewoon goed, er is al genoeg om je druk over te maken“ is ons dan ook op het lijf geschreven.

Of het nu gaat om automatische schuifdeuren, automatische draaideuren, security lanes, poort automatiseringen, bollards, CCTV installaties, beveiligingsinstallaties of intercomsystemen, wij adviseren, leveren en monteren al deze oplossingen als totaalconcept. Alles dus met één partij, wel zo makkelijk voor u.Groen, groener, groenst

In alles wat wij doen staat duurzaamheid voorop. Wij gebruiken automaten die minstens 50% minder stroom verbruiken dan de gemiddelde huidige automaten op de markt. De oplossingen die wij bieden zorgen er ook nog voor dat uw energieverbruik verminderd zonder dat dit afbreuk doet aan de toegankelijkheid en klantvriendelijke doorgang.

Daarnaast gebruiken wij materialen die praktisch 100% recyclebaar zijn. Door o.a. de telefonisch helpdesk doen wij er, samen met onze klanten, alles aan om te voorkomen dat er onnodig gereden hoeft te worden door onze engineers. Dit is naast duurzaam ook nog eens kostenbesparend voor onze klanten. Het mes snijdt dus aan beide kanten en dat is wel zo goed voor het milieu en dus ook voor u!


Gelukkig niet de grootste, wel de prettigste

Gelukkig zijn wij niet de grootste. Dit blijkt lang niet altijd de garantie voor het meest betrouwbare, laat staan het prettigste voor u. Aangezien bij ons plezier en passie hand in hand moeten gaan met persoonlijk en professioneel hebben wij niet de ambitie de grootste te worden. Menselijk zijn in de relatie met onze klanten vinden wij het belangrijkst. Wij willen altijd uw persoonlijke partner zijn en blijven.

De eigen ervaring is de beste ervaring. Iedereen kan immers zeggen dat ze snel, flexibel, klantgericht, onafhankelijk, prijsgunstig en oplossingsgericht zijn, maar uiteindelijk is het úw ervaring en úw mening die telt. En daar gaan wij voor.