Duurzame oplossingen
Korte communicatielijnen
Rechtstreeks zakendoen

Uw toegang of doorgang voorzien van een energiezuinige schuifdeurautomaat

Een schuifdeurautomaat van ProN3 uit Hollandsche Rading, in regio Utrecht, is een ideale oplossing wanneer u uw huis, appartementengebouw, hotel, winkel, zorginstelling of bedrijf optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. Wanneer u een schuifdeur laat plaatsen, creëert u een barrièrevrije en uitnodigende ingang. Wij kunnen deze schuifdeurautomaat snel leveren en monteren met diverse opties, waarbij het geheel aan u is om te bepalen in hoeverre u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken.

Een schuifdeurautomaat voor iedere situatie

Ons team kan automatische toegangsoplossingen, zoals een schuifdeur, plaatsen in praktisch iedere situatie. Een schuifdeurautomaat van ons bedrijf uit de buurt van Utrecht is ook perfect als vervanging van bestaande schuifdeurautomaten die aan vervanging toe zijn of gewoon niet meer voldoen. Onze schuifdeurautomaat is de meest energiezuinige en duurzame oplossing die denkbaar is. Bent u geïnteresseerd in onze schuifdeurautomaat of een van onze andere automatische deuren? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Geïnteresseerd in onze schuifdeur automaat? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn uw specialist voor een schuifdeurautomaat in regio Utrecht

ProN3 is de specialist voor schuifdeurautomaten en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij voorzien snel en vakkundig bestaande deuren van een schuifdeurautomaat die met een afstandsbediening, drukknop, sensor of pasje geopend worden, maar kunnen ook oplossingen bieden die het volledig automatisch, handenvrij openen van de deur mogelijk maken. Wij bieden hiervoor diverse opties aan waarbij de deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en gesloten blijft wanneer het nodig is. Natuurlijk verzorgen wij op deze wijze ook heel snel en vakkundig alle WMO-aanpassingen zodat cliënten snel, veilig en handenvrij van hun bewegingsvrijheid kunnen genieten.

Wij plaatsen uw schuifdeur vakkundig voor u

Een schuifdeurautomaat wordt vaak toegepast bij winkelentrees, hotels, restaurants, appartementencomplexen, zorgcentra, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen om optimale, hygiënische toegankelijkheid te garanderen en in sommige gevallen te controleren. Dat laatste kan zijn omdat men ongenode gasten buiten de deur wil houden of omdat men graag wil weten wie aanwezig is. Met onze schuifdeurautomaat is praktisch alles mogelijk. Een schuifdeurautomaat in combinatie met de draadloze hand sanitizer is een snelle, hygiënische en adequate oplossing voor handenvrije toegankelijkheid en voorkoming van virusverspreiding. Kortom, de ‘handenvrije’ werking en het pas openen na gebruik van de hand sanitizer maakt deze oplossing ideaal in de strijd tegen Covid-19 en andere virussen.

De automatische schuifdeur laten plaatsen die altijd doet wat hij moet doen

Ons bedrijf uit regio Utrecht levert diverse uitvoeringen van de schuifdeurautomaat zodat die voor verschillende toepassingen ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een automatische deur met sensoren, afstandsbediening, kaartlezer of bijvoorbeeld een intercom waar bezoekers zich bij kunnen melden. Dat is ontzettend gemakkelijk en bovendien heel veilig. We kunnen de deur snel, vaak al binnen twee dagen, in de gewenste kleur en uitvoering en met gegarandeerd ouderwets vakmanschap leveren en monteren. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een automatische draaideur wilt laten plaatsen. Natuurlijk staan onze vakmensen tevens voor u klaar wanneer uw deur na een tijdje onderhoud nodig heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij komen graag bij u langs om u te vertellen hoe we bij het plaatsen van een schuifdeur te werk gaan. We inventariseren desgewenst samen met u de huidige situatie en voorzien u van advies, waarna we een offerte voor u opstellen. Ervaar onze persoonlijke aandacht en verzeker uzelf van de juiste oplossing in uw situatie, met een schuifdeurautomaat van ons bedrijf uit Hollandsche Rading, in de buurt van Utrecht. Plan een afspraak met een van onze specialisten voor een advies op maat ter plaatse. Bel naar 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl. We vertellen u graag meer over onze automatische schuifdeuren en draaideuren.

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 2 uur!

Contact