Uw toegang of doorgang voorzien van de gebruikersvriendelijke automatische draaideur

Een automatische draaideur is een perfecte oplossing wanneer u uw huis, appartementengebouw, of bedrijf optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. Barrière vrij en natuurlijk ter voorkoming van virusverspreiding! ProN3 kan deze automatische draaideuren leveren met diverse opties waarbij het geheel aan u is om te bepalen hoever u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken. Snel en makkelijk toepasbaar op bestaande deuren, in praktisch elke situatie. Ideaal ook voor WMO aanpassingen die wij snel en vakkundig kunnen leveren. En onze automatische draaideur is de meest energiezuinige en duurzame oplossing die denkbaar is.

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


De specialist voor een automatische draaideur

ProN3 is de specialist voor automatische draaideuren en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen snel en vakkundig bestaande deuren voorzien van een automatische deurdranger die met een drukknop, sensor of pasje geopend worden, maar meestal zoekt men toch naar oplossingen die het volledig automatisch, handenvrij openen van de deur verzorgen. Wij kunnen hiervoor diverse opties aanbieden, waarbij de deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten . Natuurlijk verzorgen wij op deze wijze ook heel snel en vakkundig alle WMO aanpassingen zodat cliënten snel, veilig en handenvrij zorgeloos gebruik kunnen genieten van hun bewegingsvrijheid.

Meer weten over onze automatische draaideur?

Een automatische draaideur is bijna altijd maatwerk. Daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl!

Contact