Uw toegang of doorgang voorzien van COVID19 automatische preventie oplossingen

Automatische preventie oplossingen zijn een goede oplossing wanneer u uw bedrijf optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. Barrière vrij en natuurlijk ter voorkoming van virusverspreiding! ProN3 kan deze automatische deuren leveren met diverse opties waarbij het geheel aan u is om te bepalen hoever u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak en de preventiemaatregelen zo groot mogelijk te maken.

Geïnteresseerd in onze preventieve oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


De specialisten voor preventie maatregelen

ProN3 is de specialist voor ‘handenvrije’ automatische oplossingen en alle extra opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Slimme, preventieve maatregelen die niet conflicteren met privacy en bewegingsvrijheid, gecombineerd met bestaande of nieuwe automatische toegangsoplossingen. Dit helpt Covid19 en andere virus verspreiding tegen te gaan.

Desinfectie is gegarandeerd want de automatische deur opent pas nadat de 'touchless' sanitizer is gebruikt. U hoeft dus niets aan te raken (simpel even uw handen onder de sanitizer houden). De sticker geeft duidelijk de noodzakelijke stap aan. Dit is, in tegenstelling tot de vrijblijvende handpompjes die de afgelopen maanden in veel situaties door bijna niemand worden gebruikt, natuurlijk een uitkomst.

En omdat het geheel draadloos kan communiceren is deze oplossing snel en eenvoudig te realiseren. In praktisch elke situatie. Blijf gezond!

Leverbaar met of zonder RVS-design regencover en binnenkort ook met ingebouwde temperatuurmeting in de sanitizer. Dubbel safe met dezelfde functionaliteit.

Meer weten over onze automatische preventie oplossingen?

Automatische preventie oplossingen zijn bijna altijd maatwerk. Daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl!

Contact