Duurzame oplossingen
Korte communicatielijnen
Rechtstreeks zakendoen

Uw toegang of doorgang voorzien van een gebruikersvriendelijke automatische schuifpoort

Een automatische schuifpoort is een ideale oplossing wanneer u uw toegang optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken: dicht als het moet en open als het mag. ProN3 uit Hollandsche Rading, dicht bij Utrecht, levert deze schuifpoorten met diverse opties. Het is daarbij geheel aan u om te bepalen in hoeverre u de opties wilt uitbreiden om het gebruiksgemak van de automatische schuifpoort zo groot mogelijk te maken.

Deze toegangsoplossing is snel en gemakkelijk toepasbaar in praktisch iedere situatie. Bent u geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak op locatie met een van onze adviseurs.

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of maak een vrijblijvende afspraak op locatie met een van onze adviseurs.

De specialist voor uw automatische schuifpoort

ProN3 is de specialist voor automatische toegangsoplossingen zoals automatische schuifpoorten en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen snel en vakkundig bestaande situaties voorzien van een automatische schuifpoort die met een detectielus, afstandsbediening of pasje geopend kan worden. Of gaat u toch liever voor poortautomatisering met een intercom, ticketautomaat, kentekenregistratiesysteem of een uitgebreid toegangscontrolesysteem? Wij bieden alle denkbare opties aan waarbij de schuifpoort automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten. U kunt ook bij ons bedrijf uit Hollandsche Rading terecht voor uiteenlopende automatische deuren met hetzelfde voordeel. Denk daarbij aan een automatische draaideur.

Informeer direct naar de mogelijkheden

Een automatische schuifpoort is bijna altijd maatwerk. Daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van automatische poorten en automatische hekaandrijving. Wij inventariseren samen met u de huidige situatie en voorzien u van advies en een vrijblijvende offerte. Bel naar 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl. U kunt tevens het contactformulier invullen.

Contact