Uw toegang of doorgang voorzien van de gebruikersvriendelijke draaideur automatisering

Draaideur automatisering is een perfecte oplossing wanneer u uw huis, appartementengebouw, of bedrijf optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. Barrière vrij en natuurlijk ter voorkoming van virusverspreiding! ProN3 kan deze automatische deuren leveren met diverse opties waarbij het geheel aan u is om te bepalen hoever u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken. Snel en makkelijk toepasbaar op bestaande deuren, in praktisch elke situatie.

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


De specialist voor draaideur automatisering

ProN3 is de specialist voor automatische deurdrangers en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen snel en vakkundig bestaande deuren voorzien van een automatische deurdranger die met een drukknop, sensor of pasje geopend worden, maar meestal zoekt men toch naar oplossingen die het volledig automatisch, handenvrij openen van de deur verzorgen. Wij kunnen hiervoor diverse opties aanbieden waarbij de deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten. Natuurlijk verzorgen wij op deze wijze ook heel snel en vakkundig alle WMO aanpassingen zodat cliënten snel, veilig en handenvrij zorgeloos gebruik kunnen genieten van hun bewegingsvrijheid.

Meer weten over draaideur automatisering?

Draaideur automatisering is bijna altijd maatwerk. Daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl!

Contact