Uw toegang of doorgang voorzien van de energiezuinige schuifdeurautomaat

Een schuifdeur automaat is een ideale oplossing wanneer u uw huis, appartementengebouw, hotel, winkel , zorginstelling of bedrijf optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. Barrière vrij en natuurlijk ter voorkoming van virusverspreiding! ProN3 kan deze schuifdeur automaat snel leveren en monteren met diverse opties, waarbij het geheel aan u is om te bepalen hoever u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken. Snel en makkelijk toepasbaar op bestaande deuren in praktisch elke situatie. Ideaal ook als vervanging van bestaande schuifdeurautomaten die aan vervanging toe zijn of gewoon niet meer voldoen. En onze schuifdeurautomaat is de meest energiezuinige en duurzame oplossing die denkbaar is.

Geïnteresseerd in onze schuifdeur automaat? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


De specialist voor een schuifdeurautomaat

ProN3 is de specialist voor schuifdeurautomaten en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. Wij kunnen snel en vakkundig bestaande deuren voorzien van een schuifdeurautomaat die met een afstandsbediening, drukknop, sensor of pasje geopend worden, maar meestal zoekt men toch naar oplossingen die het volledig automatisch, handenvrij openen van de deur verzorgen. Wij kunnen hiervoor diverse opties aanbieden waarbij de deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten. Natuurlijk verzorgen wij op deze wijze ook heel snel en vakkundig alle WMO aanpassingen zodat cliënten snel, veilig en handenvrij zorgeloos gebruik kunnen genieten van hun bewegingsvrijheid.

Meer weten over onze schuifdeurautomaat oplossingen?

Schuifdeurautomaat oplossingen zijn bijna altijd maatwerk. Daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl!

Contact