Uw toegang of doorgang voorzien van een automatische vluchtdeuren

Een automatische vluchtdeur is een perfecte oplossing wanneer u uw bedrijf optimaal toegankelijk, hygiënisch verantwoord en klantvriendelijk wilt maken met een gegarandeerde vluchtweg mogelijkheid. Barrière vrij en natuurlijk ook ter voorkoming van virusverspreiding! ProN3 levert de vluchtdeuren die zorgen voor gebruikersgemak in een normale situatie en altijd klaar zijn als vluchtweg zodra het nodig is.

Geïnteresseerd in onze duurzame vluchtwegoplossingen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


De specialist voor vluchtdeuren

ProN3 is de specialist voor automatische vluchtwegschuifdeuren en alle opties die daarbij gebruikt kunnen worden. In het dagelijkse gebruik geniet u zorgeloos van handenvrije toegankelijkheid en door tegen de schuifdeurvleugels en de zijlichten aan te lopen, zullen deze naar buiten klappen en zodoende een gegarandeerde vluchtweg bieden. Zonder een enkele extra handeling. Vooral in extreme panieksituaties ideaal omdat niemand ergens over hoeft na te denken om te kunnen vluchten. Wij kunnen hiervoor diverse opties aanbieden waarbij de automatische deur automatisch opent wanneer dat wenselijk is en dicht blijft bij ongenode gasten.

Meer weten over onze vluchtdeuren?

Vluchtdeuren zijn bijna altijd maatwerk. Daarom komen wij graag bij u langs om u te overtuigen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij inventariseren dan samen met u de huidige situatie en maken geheel vrijblijvend een advies en offerte.

Bel ons op 085-2222666 of stuur een e-mail naar info@pron3.nl!

Contact